Partneri

FaceTV

FACE TV je s emitiranjem programa počeo 15.januara 2012.godine i to kao prva domaća i regionalna televizija koja emitira program u HD formatu, odnosno visokoj definiciji i trenutno proizvodi više od pet sati isključivo domaćeg programa dnevno.

Four

ZOI ’84

KJP ZOI’84 OCS d.o.o. Sarajevo je ponosni pravni slijednik organizatora XIV Zimskih Olimpijskih Igara. Danas postojimo da bismo Vam pružili mogućnost profesionalnog i rekreativnog bavljenja sportom.

THE FIRST SARAJEVO HARLEY-DAVIDSON CLUB

  •  Bosna i Hercegovina
  •  Facebook
  •  Bajker-klub

Klub je nastao kao transformacija “Sarajevo Bikers Club-a” MC, nemamo mnogo članova, za početak nas je 6, obzirom da u Sarajevu nema mnogo Harley-Davidson motocikala, a i ono što ima, rasvrstani su u nekoliko MC klubova.

Choppers ‘n partys

Die Inhalte unserer Seiten wurden mit größter Sorgfalt erstellt. Für die Richtigkeit, Vollständigkeit und Aktualität der Inhalte können wir jedoch keine Gewähr übernehmen. Wir sind gemäß § 7 Abs.1 TMG für eigene Inhalte auf diesen Seiten nach den allgemeinen Gesetzen verantwortlich.

FK Sarajevo

Biti klub predvodnik koji crpi svoju snagu iz ljubavi svih onih koji ga vole i podržavaju i sa kojima klub čini cjelinu kao da je jedna duša u dva tijela, poštujući svoju tradiciju i vrijednosti iz prošlosti, a u isto vrijeme primjenjujući najviše dostignute svjetske standarde u oblasti sporta.

OBN

TVSA

Želimo biti medij koji širi pozitivizam i čiji je prioritetni cilj izmamiti osmijeh na lica naših gledatelja, pri čemu nećemo zaboraviti novinarsku etiku i objektivizam. Televizija smo sa raznolikim i bogatim programskim sadržajem, koji se proizvodi u redakcijama informativno-političkog, revijalno-mozaičnog, dokumentarno – edukativnog i kulturno-zabavnog programa

TV1

TV1 je moderna komercijalna infotainment televizija koja na tržištu Bosne i Hercegovine posluje pet godina. U šemi informativnog programa, Dnevniku u 17 sati, Dnevniku TV1 u 19 sati, gledateljima nudi aktuelan servis pregleda najnovijih vijesti iz zemlje i svijeta.

Infobar

KONTAKT

Kontaktirajte nas

[contact-form-7 404 "Not Found"]
SAVJETI

Pregledajte ih odmah

POZITIVNI ASPEKTI

Saznajte više