TRETMANI LICA

Vrlo popularna i efektivna metoda koja nježno i bezbolno, a ne agresivno, unosi različite komponente u kožu i time upotpunjuje nedostatak sastojaka kao što su hialuron, lipozom, vitamini, retinol i mnoge druge komponente.

tretmani-cjenovnik
  •  Sarajevo, TC Robot, 3 sprat

Mezoporacija je metoda koja se vrlo uspješno može kombinovati sa drugim savremenim metodama, kao što su estetski zahvati (zatezanje lica, botox itd). Da bi se što duže zadržao tonus kože kao i poslije popunjavanja lica botoxom i kombinacije sa derma rolerima, metoda mezoporacije daje Vam savršen izgled.

Mezoporacija je takođe metoda koja na vrijeme primjenjena, odlaže postupak plastične hirurgije i do 10 godina.

Odlična je kao preventiva protiv starenja kože i sa njom treba početi što ranije, jer samo tako na vrijeme ubacujemo nedostatke pod kožu koje vremenom i godinama gubimo. Najčešće se unosi popularni hialuron.

Poslije ovog, VRLO PRIJATNOG I OPUŠTAJUĆEG TRETMANA, možete nastaviti sa Vašim svakodnevnim obavezama jer nema nikakvih iritacija na koži. Već poslije prvog tretmana, Vasa koža će primjetno da bude nježna, bore primjetno umanjene, a Vi zadovoljni sa novootkrivenom metodom koja će Vas zasigurno oduševiti.

Zbog svog POSEBNOG EFEKTA koji Vam mezoporacijska metoda pruža i odmah vidljivog rezultata, mezoporaciju preporučujemo i za neke posebne prilike, večernje izlaske, proslave itd.

POSJETITE NAŠ SALON, POKLONITE SEBI I SVOJIMA JEDAN LIJEP DAR, ULJEPŠAJTE SE I TOME UŽIVAJTE!

Title